Hyppää sisältöön
Henkilö katsoo kohti ja hymyilee. Hän on pukeutunut tummaan huppariin. Hänellä on kädessään esine, joka koostuu pallosta ja pitkistä kangassuikaleista. Seinällä hänen takanaan on lasten piirrustuksia. Mustavalkoinen valokuva.

Jon Kauppila

”Taiteen tekeminen on kivaa, siitä saa iloa. Hauskaa on oppia uusia asioita ja käyttää mielikuvitustaan. Taiteen tekeminen on rentouttavaa. Taide on tärkein asia, jota olen harrastanut.

Harrastan taidetta Turun suomenkielisen työväenopiston nuorten taidetyöpajassa. Siellä on ollut mahdollisuus oppia, kehittyä ja löytää uutta. Saan olla mukana ryhmässä, jossa pääsee jutustelemaan muiden taiteilijoiden ja opettajien kanssa. Kaikella tällä on ollut hyvä vaikutus. Olen alkanut ymmärtää taidetta ja elämä on muuttunut monipuolisemmaksi.

Läheisin taiteenlaji minulle on maalaus- ja ikonitaide sekä uutena juttuna sarjakuvataide. Maalaan tarkkoja akryyli- ja tussimaalauksia. Pidän ikonien maalaamisesta, koska siinä voi keskittyä pienten yksityiskohtien pikkutarkkaan tekemiseen. Haaveeni on, että voin tehdä taidetta työkseni, siksi haluan suojella tätä kampanjaa.”