Hyppää sisältöön

Kampanja on päättynyt

Sähköisen taidepassin tiedonkeruu on päättynyt. Kiitos osallistumisesta kampanjaan!

Keräsimme kampanjalla  tietoa taiteen hyvinvointivaikutusten tutkijoille. Luvan antaneiden vastaajien vastaukset luovutettiin Yhteiskuntatieteelliseen tietoarkistoon avoimeksi aineistoksi tutkimus- ja opetuskäyttöä varten. Tietoarkistoon ei tallennettu henkilötietoja. Vastauksista poistettiin ennen Tietoarkistoon luovutusta nimet, sähköpostiosoitteet ja mahdolliset muut tunnistetiedot.

Valkoiseen kauluspaitaan ja mustiin housihin pukeutunut henkilö istuu tuolilla. Hänellä on lyhyet hiukset ja valkoinen parta. Hän katsoo kädessään olevaa sivellintä. Mustavalkoisessa kuvassa erottuu myös hänen kädessään oleva kello ja avainketju. Tausta on vaalea.

Kerää taideminuutteja.

Kampanja on päättynyt, mutta suosittelemme sinulle edelleen osallistumista taiteeseen ja kulttuuriin vähintään 100 minuuttia viikossa. Tulosta Taidepassi ja merkitse siihen taidekokemuksesi ja se, miten taide ja kulttuuri sinuun tai teihin vaikuttavat.

Taidepassi (pdf)


VIISAUS
Taide ja kulttuuri ovat viisaan elämän etsimistä, ravintoa sielulle ja polttoainetta aivoille.

TUNTEET
Taide ja kulttuuri jumppaavat tunteitamme: koemme monenlaisia ja voimakkaita tunteita.

LEPO
Taiteen ja kulttuurin äärellä voimme rentoutua, nauttia ja unohtaa hetkeksi arjen murheet.

YHDESSÄ
Taiteen ja kulttuurin äärellä voi viettää laatuaikaa hyvässä seurassa.
Lapsi istuu tuolilla. Hän soittaa nokkahuilua. Hänen lyhyet hiuksensa on kammattu ylös ja hänellä on tummat vaatteet. Hän on sivuttain kameraan. Tausta on tumma. Mustavalkoinen valokuva.

Etsi inspiraatiota ja kokeile uutta.

Kannustamme uusien asioiden kokeilemiseen! Osallistumistapoja voi keksiä itse, luovuuden käyttö on sallittua. Vääriä tapoja osallistua ei ole. Pidä silmäsi auki – taidetta ja kulttuuria on kaikkialla!

Seuraa kampanjaa Facebookissa ja Instagramissa sekä #100minuuttiataidetta-hashtagia.

100 minuuttia taidetta Facebookissa

100 minuuttia taidetta Instagramissa