Hyppää sisältöön
Soittaja istuu flyygelin ääressä. Hän soittaa. Hänen katseensa on kohdistunut alas koskettimiin. Hänen ympärillään istuu asukkaita. He kuuntelevat soittoa.

”Pyrimme päivittäin toteuttamaan kulttuuriin liittyvää toimintaa”

Rovaniemen kaupungin ikäihmisten päiväpalvelu, Rovaniemi

Organisaatiomme tehtävä on ikäihmisten päiväpalvelutoiminnan toteuttaminen ja kehittäminen. Meiltä kampanjaan osallistuvat Tapionkoti ja Onnela.

Pyrimme päivittäin toteuttamaan kulttuuriin liittyvää toimintaa, kuten musiikin kuuntelua, laulamista, runonlausuntaa ja askartelua. Kerran kuukaudessa meillä on päivätanssit, musiikkiesityksiä sekä hartaus. Meillä käy myös kolmannen sektorin toimijoita laulattamassa asiakkaita. Hyvin vähän pystymme käymään päiväpalvelun ulkopuolella harrastamassa kulttuuria.

Osallistumme kampanjaan, koska haluamme vinkkejä ja materiaaleja, jotka helpottaisivat arjen kulttuurityön toteuttamista. Toivomme, että työyhteisö sisäistää toiminnan kehittämisen kulttuuria laaja-alaisesti hyödyntäen. Lisäksi toivomme, että osallistuminen kampanjaan antaa meille positiivista näkyvyyttä. Haaveenamme on ulkopuolisten toimijoiden kanssa toteutuvan yhteistyön lisääntyminen.