Hyppää sisältöön
Nurmikolla on pieni valkoinen, pyöreä pöytä. Pöydän ääressä on kaksi henkilöä. Toinen heistä seisoo. Hänellä on ruudullinen huivi ja samaa kangasta oleva esiliina. Toinen henkilöistä istuu pyörätuolissa. Hänellä on musta lierihattu. Kummankin henkilön kasvoille on maalattu valkoinen naamio.

”Kampanjaa suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä asiakkaiden kanssa”

Lempäälän Kotokampus ry, Lempäälä

Lempäälän Kotokampus on elämänmyönteinen yhteisö, joka tuottaa monipuolisia asumis-, tuki- ja kuntoutuspalveluita ikääntyneille, mielenterveyskuntoutujille ja vammaisille asiakkaille.  Kotokampuksen ideologiana on mahdollistaa asukkaille oman näköinen ja oman tahdonmukainen hyvä elämä. Hoivan tukena ovat luonto, taide ja kulttuuri. Kotokampuksesta kampanjaan osallistuu koko talo.

Meillä on useiden vuosien ajan ollut monipuolista luovaa toimintaa. Talossa on toteutettu ikäsirkusta, sosiaalista sirkusta, monenlaista asiakkaiden toiveista lähtenyttä ryhmätoimintaa, kesäteatteriprojekti sekä monia muita projekteja.

Lähdemme kampanjaan, jotta näkisimme kulttuurin voimaannuttavan vaikutuksen asiakkaissa vielä vahvemmin. Tavoitteenamme on saada luova toiminta integroitua osaksi hoivaa. Toivomme, että asiakkaat yhdessä henkilökunnan kanssa löytäisivät oman näköisensä tavan toteuttaa kulttuuria, osallistua ja nauttia siitä. Tavoitteena on, että kampanjaa suunnitellaan ja toteutetaan koko ajan yhdessä asiakkaiden kanssa.