Hyppää sisältöön
Isolla puulaiturilla seisoo laulaja ja kitaristi. Laulaja pitää kädessään mikrofonia. Kitaristin edessä on mikrofoni telineessä sekä nuottiteline. Heidän takanaan on neljä koivua ja niiden edessä kyltti KOUKKUNIEMI VANHAINKOTI. Väkeä on kerääntynyt laiturin oikealle puolelle kuuntelemaan.

”Toivomme, että kulttuurillinen työote tarttuisi”

Koukkuniemi, Tampereen kaupunki, Ikäihmisten palvelulinja, Tampere

Koukkuniemen alueella on useita vanhuspalveluita tuottavia yksiköitä. Kampanjaan meiltä osallistuvat Impivaarasta ryhmäkoti Eero, Jukolasta ryhmäkoti Simeoni, Havulasta osasto 5 ja Urpulasta osasto 17.

Koukkuniemen alue on laaja, joten meillä on toimintaakin paljon. Juhlatalon tiloissa kaikille yhteisesti tarjotaan mm. konsertteja, teatteriesityksiä, yhteislaulua ja osastoilla ja ryhmäkodeissa on näiden lisäksi mm. kädentaitopajoja, lukupiirejä ja maalauskerhoja.

Toivomme, että kampanjan aikana kulttuurillinen työote tarttuisi sellaisiinkin, jotka vielä eivät ole sitä löytäneet. Toivomme saavamme uusia ideoita, uusia toimintamalleja ja uusia yhteistyökumppaneita kulttuurillisen toiminnan sisältöihin. Haaveilemme, että meidän kaikissa yksiköissämme jokaiseen päivään sisältyisi taidetta tai kulttuuria edes lyhyen hetken verran. Toivomme myös, että tapahtumat ja tunnelmat löytyisivät kirjattuna, jotta kaiken arvokkaan ja merkityksellisen työn vaikutukset tulisivat näkyväksi.