Hyppää sisältöön

Koitamme jatkossa laittaa entistä enemmän resursseja taiteeseen ja kulttuuriin

Meillä oli vuoden aikana runsaasti taide- ja kulttuuritoimintaa, mm. sairaalaklovnien viikoittaiset käynnit, sairaalamuusikoiden vierailuja, taideterapeutin toimintaa ja sirkustaiteilijan työskentelyä. Viikoittaiseen toimintaamme kuuluu myös askarteluohjaajan tekemä työ sekä lastenohjaajien taidetta ja kulttuuria edistävä työ yhdessä lasten ja perheiden kanssa.
 
Kampanjan aikana syntyi asiakkaiden ja henkilökunnan välille onnistuneita kohtaamisia. Perheiden ja osallistujien yhteiset positiiviset kokemukset ja yhdessä tekeminen tukivat onnistumista.
 
Taide ja kulttuuri on kuulunut osana toimintaamme jo pitkään. Taide ja kulttuuri avaavat uusia kokemuksia ja tunnetiloja. Uusia ideoita ei juurikaan kampanjan aikana ehditty ottamaan toimintaan mukaan. Koitamme jatkossa laittaa entistä enemmän resursseja taiteeseen ja kulttuuriin sairaalaympäristössä.          
 
Kampanjan myötä opimme entistä paremmin laittamaan kulttuuria ja taidetta näkyviin sosiaalisessa mediassa. Huomasimme, että toimintaa on hyvä dokumentoida valokuvin ja videoin.