Hyppää sisältöön
Musta-valkoraidalliseen paitaan pukeutunut lyhythiuksinen lapsi pitää sylissään avonaista kirjaa. Hänen suunsa on auki naurusta ja hän katsoo kameran ohi oikealle. Mustasta taustasta ei erota yksityiskohtia. Valokuva on mustavalkoinen.

Inspiroivia ideoita ja uusia välineitä

100 minuuttia taidetta -kampanja on edennyt vauhdikkaasti. Meillä on jo 81 organisaatiota ja 250 yksityishenkilöä ympäri Suomea mukana kampanjassa. Taidepassiin on kaikkiaan kertynyt jo lähes 250 000 minuuttia taideosallistumista.

Kampanja rullaa eteenpäin myös kesällä. Kesällä Suomessa on paljon kiinnostavaa koettavaa ja tehtävää. Kannustamme kaikkia lisäämään taide- ja kulttuuriosallistumista kesän kunniaksi!

Julkaisemme tänään uusia asioita kampanjaan:

Avaamme uuden Ideat-sivun, jolle on koottu runsaasti ideoita ja inspiraatiota matalan kynnyksen osallistumiseen taiteeseen ja kulttuuriin. Tämä sivu kannattaa ottaa hyötykäyttöön!

Ideat-sivu

Olemme laatineet paperiset eli tulostettavat Taidepassi-lomakkeet. Niiden avulla kampanjaan pystyvät helpommin osallistumaan myös ne, jotka eivät käytä tietokonetta. Lomakkeina löytyvät nyt niin kampanjan aloituslomake, lopetuslomake kuin myös Taidepassi, johon viikoittaista osallistumista voi merkitä. Paperiset lomakkeet ovat hyödyllisiä, kun keräätte osallistujiltanne /asukkailtanne / asiakkailtanne heidän henkilökohtaista osallistumistaan kulttuuriin. Lomakkeet löytyvät Ideat-sivulta

Olemme laatineet tulostettavan Kampanjaoppaan, jota voitte käyttää kertoessanne kampanjasta tai ideoidessanne kampanjaan osallistumisen uusia tapoja. Opas löytyy Ideat-sivulta.

Ideat-sivulta voi ladata käyttöön myös ”Olemme mukana -bannerit”. Banneria voi käyttää omassa viestinnässä laittamalla sen esiin omille verkkosivuillanne.

Olemme myös laatineet Facebookiin ”Olen mukana kampanjassa” -profiilikuvan kehyksen. Sen käyttöönotto onnistuu Facebookissa menemällä omaan profiiliisi. Kohdassa ”Päivitä profiilikuva” valitse ”Lisää kehys profiilikuvaasi” ja hae sitten hakusanoilla ”100 minuuttia taidetta”. Löydät 3 erilaista vaihtoehtoa, joista voit valita mieleisesi kehyksen omaan profiilikuvaasi.

Kampanjaa kehitetään eteenpäin. Luvassa on loppuvuoden aikana monenlaisia kiinnostavia juttuja. Kaikki ideat ja kommentit kampanjan kehittämiseksi ovat lämpimästi tervetulleita.

Hauskaa ja taiteen ja kulttuurin täyteistä kesää!