Hyppää sisältöön
Henkilö istuu pöydän ääressä. Hänen edessään on paperi ja kädessään kynä. Hän piirtää.

Ikonimaalausta ja paljon musiikkia – Jon Kauppilan viikko taiteen parissa

Viikkoni taiteen parissa -sarjassa kampanjan suojelijat kertovat omasta viikostaan taiteen parissa. He kirjaavat kampanjan Taidepassiin minuutit taiteen tekijänä ja kokijana sekä taidekokemusten vaikutukset: Herättikö kokemus ajatuksia ja tunteita, antoiko se mahdollisuuden lepoon tai muiden kanssa yhdessä oloon? Tällä kertaa vuorossa on Jon Kauppila.

Maanantai 23.9.

En ole yleensä osallistunut taiteeseen maanantaisin. Mutta musiikkia kuuntelen joka päivä. Saan siitä hyviä fiiliksiä. Se rentouttaa ja siitä tulee hyvän olon tunnetta.

60 minuuttia kokijana

Tiistai 24.9.

Laulutunnit ja bändikerho ovat tiistaina, mutta eri aikaan. Lisäksi kuuntelin musiikkia. Laulutunnit ja bändikerho herättävät hyviä fiiliksiä ja halua kehittyä siinä lisää. Viihdyn niiden parissa.

60 minuuttia kokijana ja 90 minuuttia tekijänä

Keskiviikko 25.9.

Maalaan ikoneja ja kuuntelen musiikkia. Saan hyvän olon tunnetta onnistumisista ja uuden oppimisesta. Ikonien maalaaminen on rentouttavaa puuhaa. Ei koskaan sellaista fiilistä, ettei jaksaisi tehdä ja tekemisestä saa hyvän fiiliksen. Siitä saa myös iloa uuden oppimisesta ja mukavia sosiaalisia tilanteita. Opettaja antaa pieniä vinkkejä, mikä on hyvä juttu.

Noin 60 minuuttia kokijana ja noin 150 minuuttia tekijänä

Torstai 26.9.

Tänään oli Turun taidekerho ja kuuntelin myös musiikkia.

Taidekerhossa oppii uutta ja saa kokeilla uusia asioita. On kiinnostavia aiheita ja enimmäkseen se herättää hyviä fiiliksiä. Viihdyn taiteen parissa. Tykkään siitä, että pääsee kehittymään. Kun opetusta saa, niin mielenkiinto vain kasvaa.

Noin 60 minuuttia kokijana ja 135 minuuttia tekijänä

Perjantai 27.9.