Hyppää sisältöön

Itämaista tanssia, sirkustemppuja ja retkiä lähelle ja kauas

Kesä on vilkastuttanut Kotokampuksen toimintaa ja kaikenlaista kulttuuriaktiviteettia on piisannut. Pihahommat ja lämmin ilma ovat keränneet väkeä ulos nauttimaan luonnosta. Päivittäin kokoontumiset pihapelit mölkyn, boccian ja frisbeen kanssa ovat olleet mukavaa puuhaa. Luonnon helmassa olemme nauttineet myös musiikkituokiosta ja pienestä tuolijumppasta muusikko Jonne Sassin johdolla. Myös karaoke on innostanut laulattamaan ja asukkaat viihtyivät myös itämaisen tanssin parissa tanssiduo Idän Tuulten esiintyessä meille.

Riesa-pellen jonglöörausta ihasteltiin Kotokampuksen Kesäkirppiksellä, jossa riitti paljon ohjelmaa koko iltapäiväksi haitarimusiikista kesäkahvilaan. Asukkaat pääsivät myös itse kokeilemaan sirkustemppuja eri muodoissa ryhmäperhepäiväkoti Mannan ja Muksujen kanssa.

Olemme myös tehneet retkiä lähiympäristöön ja vähän kauemmaskin. Isolla porukalla tutustuttiin Vaihmalan Hovin ihastuttavaan miljööseen. Myös asukkaiden henkilökohtaisten suunnitelmien mukana tulleita toiveita on päästy toteuttamaan ja Tampereelle asukkaat ovat matkanneet antikvariaattiliikkeisiin etsimään kirjoja sekä vierailemaan apteekkimuseossa.